Aktivere en VPN-tilkobling for individuelle apper

Alle apper på enheten din som VPN er aktivert for, kobles til Internett via et VPN når en sikker VPN-tilkobling er opprettet.

Slik aktiverer du en app til å koble til Internett ved hjelp av en VPN-tilkobling:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. Gå til VPN > Innstillinger .
  3. Trykk på Delt tunnelering og slå på bryteren i øvre hjørne for å slå på funksjonen.
  4. For å finne en app du vil aktivere VPN for, trykk på søkeikonet og begynner å skrive navnet på appen i søkefeltet.
  5. Trykk på bryteren for å aktivere VPN-tilkoblingen for denne appen.

Du kan også aktivere VPN-tilkoblingen for individuelle apper ved å trykke på bryteren ved siden av appen i listen over apper som vises når du åpner Delt tunnelering.

6. For å aktivere VPN-tilkoblingen for alle appene i listen, trykk på Aktiver for alle -knappen.

Knappen Aktiver for alle vises når VPN-tilkoblingen er deaktivert for alle appene på listen.

Hvis du endrer innstillingene for Delt tunnelering mens du er tilkoblet VPN, må du koble til VPN på nytt for å bruke de nye innstillingene.